1 Haziran 2011 Çarşamba

Bir İstek!

Asya severler bilirler, drama, filmler ve müzik söz konusu olduğunda Kore, diğer uzakdoğu ülkelerinin önüne geçer sayısal anlamda. Bunun belli bir nedeni yok tabi ki, belki Türkiye'de yayınlanan Kore dramaları, belki Kore'nin geleneksel yapısının bize daha çok uyum göstermesi, belki de Japonya'nın fantastik ruhunu tam olarak kavrayamamış olmamızdan kaynaklanıyor olabilir. Ben kendi adıma Japon dramalarını ve filmlerini ayrı severim, hatta izlerken kendimden geçerim. Bu sebeple blogger dostum Suflör'ün isteğini, ricasını dikkate alarak elimden geleni yapmaya karar verdim.
Japon dramaları da Türk televizyonlarında yayınlansın istiyor (istiyoruz). Her zaman en çok istediğimiz şey hayran olduğumuz dramaları, filmleri, müzik gruplarını Türkiye adı altında bir şekilde izleyebilmek, görebilmektir. Elimizde olsa herhalde şu an Türkiye'de sadece Asya içerikli şeyler gösteriliyor olurdu.
Neden? Zaten internetten takip ediyoruz evet ama televizyondan, aynı anda binlerce kişiyle aynı duyguyu paylaşarak izlemenin keyfi, hazzı bir başka. Televizyonda üç-beş dakikalık klipleri izlerken bile çocukça bir sevinçle, sanki adamlar bize gelmiş gibi heyecanlanıyoruz.
İşte tüm bu sebeplerle ne gerekiyorsa yapacağım, siz de yapsanız çok güzel olur. Belli mi olur, belki de gerçekleşir. Aşağıdaki bağlantıdan isteğin sahibini ve ne yapabileceğimizi görebilirsiniz..
Bir İsteğim Olcaktı

1 yorum:

suflör dedi ki...

Sajang tekrar çok teşekkür ederim saol varol ^^. eğer böyle bişi olursa ne yayınlaırsa yayınlansın bi bölümü birlikte izleyelim olmazmı ^^